Путин уничтожает свою команду гостей

Путин уничтожает свою команду гостей

«Путин уничтожает свою выездную команду». Советник Резникова показал список разбитых частей ВДВ

Путин уничтожает свою команду гостей
Радник міністра оборони Олексій Копитько заявив про "жахливі" втрати в лавах російських десантників, яких російський диктатор Володимир Путін продовжує відправляти воювати проти України.

"ПДВ Росії зазнали на війні жахливих втрат. Бродять різні цифри щодо частки в загальній кількості втрат. Якщо взяти консервативну оцінку 20% – це дике число. Особливо – з урахуванням інвестицій. Це добре навчені, оснащені та мотивовані війська. Були", – заявив Копитько.

Радник Резнікова опублікував список російських частин, "декласованих у мотлох":

- 7-ма гвардійська десантно-штурмова гірська дивізія (Новоросійськ);
– 76-а гвардійська десантно-штурмова дивізія (Псков);
– 98-а гвардійська повітрянодесантна дивізія (Іваново), особливо 217-й полк;
– 106-а гвардійська повітрянодесантна дивізія – 51-й полк (Тула) та 137-й (Рязань);
– 11-а окрема гвардійська десантно-штурмова бригада (Улан-Уде);
– 31-а окрема гвардійська десантно-штурмова бригада (Ульяновськ);
– 56-й гвардійський десантно-штурмовий полк (наприкінці 2021-го був формально переміщений з Камишина до Феодосії, труни потоком йдуть до Камишина).

Радник глави Міноборони заявив, що всі російські міста, де дислокуються частини ПДВ, лідирують за кількістю похорон: "Кострома – просто суцільний цвинтар. Псков, Тула, Рязань, Ульяновськ, Улан-Уде – гори трупів. Кількість інвалідів я навіть не беруся уявити".

Водночас зараз, як стверджує Копитько, російська влада активно перекидає своїх десантників на південь України – до Херсона та Запоріжжя, мотивуючи їх "помститися за пацанів" та "повернути славне ім'я" ПДВ. Копитько прогнозує, що якщо їх все ж таки кинуть у наступ, то РФ на роки втратить атакувальний потенціал.

"Виглядає так, ніби Путін знищує свій десант з розумінням, що найближчими роками в обложеній фортеці він не знадобиться", – додав радник міністра.
Путин уничтожает свою команду гостей

Commenti